Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammetykstegsfileter

Lammetykstegsfileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :





Ingredienser:
2 pk.lammetykstegsfileter
3 spsk.soyasauce
2 æggehvider
3 spsk.majsstivelse
1 tsk.stødt koriander
 salt
 friskkværnet peber
2 dl.olie
3 cm.finthakket ingefær
2 bdt.fintsnittede forårsløg
1 rød finthakket chili uden kerner
1 grøn peberfrugt i små tern
1 rød peberfrugt i små tern
1 bladselleri i tynde skiver
1 dl.Ketchap Manis
1 spsk.akaciehonning
 


Tilbehør:
Jasminris
Opskrift:

Skær kødet i fine tynde skiver. Pisk soya, æggehvider, majs- stivelse, koriander, salt og peber sammen. Kom kødet i marinaden og lad det trække ca. 1 time.

Hæld halvdelen af olien på en meget stor stegepande eller i en wok og lynsteg kødet i små por-tioner, ved høj varme i 2-3 minutter så panden ikke bliver afkølet og kødet kommer til at koge i stedet for at stege.

Smid olien ud, tør panden af og kom resten af olien på. Varm olien op, næsten til rygepunktet. Tilsæt grøntsagerne og lynsteg i 2 minutter. Kom Ketchap Manis, honning og lammekød ved og varm det hele igennem, højst et par minutter.

Server kogte jasminris til og drys evt. med lidt finthakket forårsløg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8163 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu