Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater og champignon

Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.kalveskank (som Osso Buco stykker)
 olie
 
4 rødløg
4 fedhvidløg
250 g.champignon
100 g.soltørrede tomater
 lidt timian og oregano
4 laurbærblade
1/2 l.kalvefond
 salt
 peber
 
260 g.ris (3 1/4 dl)
 
 
Opskrift:
Kødet:
Tør Osso Buco stykkerne med køkkenrulle og skær et par snit igennem hinden i kanten, så de ikke "krøller" under stegningen. Varm en stegegryde op med lidt olie og brun Osso Buco stykkerne af et par minutter og tag dem op af gryden igen.

Grønsager:
Pil rødløgene og del dem i kvarte, hak hvidløgene groft, rengør champignonerne og lad dem være hele, svits det hele af i stegegryden sammen med de soltørrede tomater og krydderurterne.

Læg så kødstykkerne ned oven på grønsagerne og hæld kalvefonden ved så det dækker grønsagerne, men ikke kødet.

Krydr med salt og peber. Læg låg på gryden og skru ned på laveste blus. Lad det simre ca. 30 minutter, vend kødet rundt i gryden og tilsæt evt. lidt vand.

Lad kødet simre videre ca. 30 minutter, og sluk under gryden. Lad kødet stå og trække 15-20 minutter inden servering.

Anretning:
Kan serveres direkte fra gryden med Kartoffelgratin/mos eller ris.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12031 gange,
og udskrevet 334 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Let at lave og giver en LÆKKER sauce. Rigtig vinterhyggemad