Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvemedaillon på spinat og forårsløg med artoffel-sellerilasagne

Kalvemedaillon på spinat og forårsløg med artoffel-sellerilasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve medailloner

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :





Ingredienser:
4 stk.kalvemedailloner á ca. 150 g
8 tynde skiver kalvebacon
 salt
 peber
 
 sauce:
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
3 dl.fromage frais
 reven muskatnød
 salt
 peber
 
 Lasagne:
4 bagekartofler
1 knoldselleri
 
 Spinat:
200 g.frisk spinat
8 forårsløg
1 spsk.olie
 evt. hvidløg
2 spsk.rosiner udblødte i vand
 salt
 peber
 
 


Tilbehør:
Retten er komplet som den er. Evt. yderligere tilbehør kunne f.eks. være en tomatsalat.
Opskrift:

Bechamelsauce:
Smelt smørret i en gryde. Rør melet i og bag igennem. Tilsæt mælken og lad saucen koge jævn. Lad den afkøle let og rør så fromage frais i – smag til med reven muskatnød, salt og peber.

Kartoffel-sellerilasagne:
Skræl kartofler og selleri og skær dem ud i tynde skiver på ca. 2-3 mm. En pålægsmaskine er god! Læg et stykke bagepapir i en passende bradepande og begynd med at lægge et lag selleri i bunden, så et tyndt lag sauce, så et lag kartoffel, så sauce, selleri-sauce-kartoffel-sauce osv.
Krydr ind i mellem med salt og peber. Slut med et tyndt lag sauce.

Bag lasagnen i ovnen ca. 1 time ved 185 grader.

(Lasagnen kan laves dagen i forvejen og varmes i udskårne stykker i ovnen.)

Kødet:
Tør medaillonerne med køkkenrulle og rul 2 stykker bacon rundt på kanten af hver medaillon. Sæt baconskiverne fast med en kødnål eller tandstikker.

Steg medaillonerne på panden til de er pænt gyldne udenpå og den ønskede tilberedning indeni, ca. 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og lad dem hvile 5-10 minutter inden servering.

Spinaten:
Rens og pluk spinaten, rens og hak forårsløgene i stykker på ca. 1-2 cm.

Varm en sautérpande eller wok op med lidt olivenolie, svits forårsløgene og evt. hvidløg hurtigt af. Vend den aftørrede spinat ned i løgene og lad den ”falde sammen”. Bland de udblødte rosiner i – krydr med salt og peber.
Server straks!

Anretning:
Læg spinat i bunden af en tallerken, anret medaillonen oven på spinaten. Server lasagnen ved siden af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6940 gange,
og udskrevet 172 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu