rosmarinkviste eller 1 tsk. tørret rosmarin4 rosmarinkviste eller 1 tsk. tørret rosmarin
4
fed
hvidløg4 fed hvidløg
Havsalt og friskkværnet sort peber Havsalt og friskkværnet sort peber
Opskrift:
Limesaft, æbleeddike, hakket rosmarin/tørret rosmarin, finthakket hvidløg samt salt og peber blandes og hældes over lammesteakene, som marinerer min. 30 minutter inden stegning.
Rødløgene skæres i kvarte, skrællen fjernes og de bages i ovnen ved 175° i 20 min.
Fennikel, peberfrugt og porrer skylles og skæres i grove stykker, som steges på en pande med lidt olie fra en spray. Når grøntsagerne er ved at være brunede og bløde, tilsættes de bagte rødløg og varmen skrues ned. Smages til med salt og peber.
Lammesteakene egner sig godt til grill, men kan også steges på en grillpande. Ca. 3-4 min. på hver side.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 17377 gange, og udskrevet 332 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider