Firenze båndreder el. fine båndreder250 g. Firenze båndreder el. fine båndreder
Opskrift:
Læg lammekødet i marsala og
lad det trække mindst 1 time i køleskabet.
Skær trøflen i papirstynde skiver. De flotteste skiver (ca. 1/3 af
trøflen) gemmes til pynt.
Resten af trøffelskiverne koges 5 minutter i hønsebouillon og fløde, til konsistensen er cremet.
Smag saucen til med cognac, salt og peber.
Tag kødet op af marinaden, som gemmes til senere, og dup kødet tørt.
Brun det 1 minut ved kraftig varme i smør og steg det ca.
5 minutter ved middel varme.
Krydr med salt og peber og lad kødet hvile nogle minutter, inden det skæres i skrå skiver.
Kog marinaden kraftigt ind, så den har konsistens som tynd sirup.
Kog pastaen som anvist på emballagen og vend straks den afdryppede pasta i trøffelsaucen.
Anret trøffelpastaen på varme
tallerkener og pynt med trøffel.
Læg mørbradskiverne ved, sammen med dampede grønsager, dryp med marsalasirup og server straks med Dampede grønsager f.eks. grønne asparges, sukker-ærter eller sukkersnaps & brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12048 gange, og udskrevet 345 gange.
Kommentarer
esj - 2007-03-03 05:18:30 lyder spændene, men hvad er marsala, og hvor kan man købe det
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider