Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammemørbrad indbagt i rodfrugter med balsamico marineret rødkål og basilikumpesto

Lammemørbrad indbagt i rodfrugter med balsamico marineret rødkål og basilikumpesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.lammemørbrad a 250 g
4 æg str. L
4 dl.piskefløde
125 g.frossen helbladet spinat
3-4 bagekartofler
1/4 selleri
1-2 persillerødder
 
 Balsamico marineret rødkål:
1/4 rødkål
2 dl.balsamico
2 dl.olivenolie
 
 Basilikum pesto:
3 spsk.basilikumpesto
3 spsk.olivenolie
 Citronsaft
 Salt
 peber
 


Tilbehør:
Baguettes med hvidløg fra Specialbageren
Opskrift:

Snit rødkålen fint, og bland den med balsamico. Lad rødkålen trække 1/2-1 time, tilsæt olivenolie og smag til med salt. Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt og peber. Hak spinaten, pres væden fra og kom spinaten i æggemassen. Skræl og riv kartofler og rod- frugter, pres væden fra og kom dem i æggemassen. Æggemassen skal have konsistens som en tyk grød. Beklæd en bradepande med bagepapir og smør papiret med lidt olivenolie. Fordel æggemassen i bradepanden i et ensartet lag. Bag bunden ved 200° C i ca. 20 minutter. Brun kødet i oliven-olie ved kraftig varme og krydr med salt og peber. Læg de brunede mør-brad i en lang række i den ene ende af kartoffelbunden. Rul derefter bunden stramt omkring kødet som en roulade ved hjælp af bagepapiret. Stram bagepapiret rundt om rouladen, så den holdes sammen, og bag den i ovnen ved 200° C i ca. 20 minutter. Rør basilikumpesto og olivenolie sammen, smag til med citronsaft, salt og peber.

Servering:
Skær rouladen i pæne skiver og anret dem på rødkålen. Server basilikum-pesto og hvidløgsbrød til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (16 stemmer)

Opskriften er vist 20560 gange,
og udskrevet 670 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu