Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammemørbrad i Marsala-teriaki med lynstegt krydret fennikel og riskager

Lammemørbrad i Marsala-teriaki med lynstegt krydret fennikel og riskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :




Ingredienser:
250 g.lammemørbrad
1/2 dl.Marsala (italiensk hedvin)
1/2"2 dl.Teriyaki (japansk marinade)
 Smør til stegning
1 dl.lammebouillon
 Salt
 peber
 
 Lynstegt krydret fennikel:
25 g.smør
1/4 dl.marsala
1 rød chili
300 g.fenikkel
 Olie
0,1 g.safran
 Salt
 
 Riskager:
1 1/2 dl.Global Cuisine Basrami ris
3 dl.vand
1/4 dl.hakkede soltørrede tomater
1/4 dl.hakket frisk basilikum
1/4 dl.pinjekerner
1 æggeblomme
1/4 dl.hvedemel
 Salt
 peber
 Olie
 


Opskrift:

Mariner lammekøllemørbraden i marsala og teriyaki i mindst 1 time i køleskab.

Skyl basmatirisene godt og kog dem som anvist på emballagen.

Rør de kogte ris sammen med soltørrede tomater, basilikum, pinjekerner, æggeblomme og hvedemel. Krydr med salt og peber og lad det trække i ca. 30 minutter.

Form risene til 6-8 små kager, og steg dem 4 minutter på hver side ved middelvarme. Hold kagerne varme.

Damp rosinerne i marsala.

Lynsteg fintsnittet chili uden kerner, fintsnittet fennikel og safran ca. 3 minutter.

Kom rosinerne ved og krydr med salt. Hæld marinaden fra kødet, gem den til senere og dup kødet tørt. Brun det 1 minut og steg det ca. 5 minutter ved middelvarme i smør.

Lad kødet hvile tildækket 5 minutter, og kog imens panden af med marinaden samt lammebouillon. Kog skyen kraftigt ind og smag til med salt og peber.

Server skyen til kødet sammen med lynstegt fennikel og riskager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11205 gange,
og udskrevet 330 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-09-17 13:49:50
hvor kom rosinerne fra?