Lammemørbrad i hvidvinssky med gul kartofffelsoufflè

Lammemørbrad i hvidvinssky med gul kartofffelsoufflè, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.lammemørbrad
 smør til stegning
 salt
 peber
1 dl.tør hvidvin
2 dl.lammebouillon
 majsstivelse til jævning
50 g.smør
 
 Souffle
400 g.skrællede kartofler
0.5 dl.piskefløde
1 æg
0.5 tsk.gurkemeje
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog kartoflerne møre i usaltet vand, hæld vandet fra, og mos dem godt. Rør fløde, æggeblomme og gurkemeje i kartoffel-mosen, og krydr med salt og peber. Vend forsigtigt stiftpisket æggehvide i og kom mosen i en smurt ovnfast souffleskål el. små kokotter. Bag mosen ved 200 grader C i ca. 30 minutter og server straks.

Dup kødet med køkkenrulle, og brun det 1 minut ved kraftig varme. Steg kødet færdigt i lidt smør ca. 7 minutter, og vend jævnligt. Lad kødet hvile tildækket i 5 minutter, og krydr med salt og peber.

Kog panden af med hvidvin. Tilsæt lammebouillon og kog ind til det halve. Jævn med majsstivelse rørt ud i koldt vand og tag panden af varmen. Pisk smørret i og smag til med salt og peber.

Skær kødet i skiver og anret det på tallerkener sammen med kartoffelsouffle, hvidvinssky, lidt ristede svampe og let dampede grønsager f.eks. broccoli, asparges, skorzonerrødder.





karakterer:
Opskriften er vist 18129 gange,
og udskrevet 957 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu