peberfrugter, gerne forskellige farver3 peberfrugter, gerne forskellige farver
4
kryddertomater i skiver4 kryddertomater i skiver
1/4
dl.
frisk hakket timian1/4 dl. frisk hakket timian
1/2
tsk.
salt1/2 tsk. salt
Peber Peber
4
tsk.
olivenolie4 tsk. olivenolie
Opskrift:
Lammekøllen fyldes med hele fed hvidløg, mandler og krydderurter. Brun kødet i ovnen ved 225°C i 15 minutter, krydr med salt og peber og kom bouillon i bunden af bradepanden. Steg lammekøllen færdig ved 175°C ca. 1 time og 15 minutter.
Giv de soltørrede tomater et let opkog og hak dem fint. Bland kartofler, tomater, olivenolie, timian, salt og peber godt, og kom det i et ovnfast fad.
Skær peberfrugterne i store tern (1/8 dele), læg en skive tomat på hver, krydr med timian, salt og peber og dryp med olivenolie og kom dem i et ovnfast fad.
Bag de små skrubbede eller skrællede kartofler og peberfrugt ca. 1 time ved 175°C. Pil fyldet ud af lammekøllen og lad den hvile tildækket i 20 minutter.
Si skyen og lad den koge 10 minutter for svag varme sammen med finthakkede mandler og hvidløg fra lammekøllen. Krydderurterne kasseres. Kom piskefløde ved, kog op og smag til med salt og peber.
Skær lammekøllen i tynde skiver og server dem sammen med ovnbagte kartofler, peberfrugter, sauce, Brød og evt. lidt grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 22236 gange, og udskrevet 833 gange.
Kommentarer
lone p - 0000-00-00 00:00:00 god anderledes måde at få lammekølle på
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider