Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekoteletter med fyldte aubergineruller

Lammekoteletter med fyldte aubergineruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.6 stk. ferske lammekoteletter
1/2 dl.olivenolie
2 skiversandwichbrød uden skorpe
2 fedhakket hvidløg
25 g.smuttede hakkede mandler
 Salt
 peber
 Olivenolie til stegning
 
 Sauce:
1/4 dl.balsamico vineddike
1/2 ds.hakkede tomater
1 dl.kalve- eller hønsebouillon
 Salt
 peber
 
 
1 storaubergine i tynde skiver på langs
1 1/2 dl.risblanding
1 spsk.olivenolie
1 hakket løg
2 1/2 dl.grøntsagsbouillon
2 spsk.hakket persille
1/4 dl.hakket frisk oregano eller 2 tsk. tørret
75 g.fetaost i små tern
1 spsk.pinjekerner
 


Opskrift:

Rist sandwichbrød skåret i små tern, hvidløg og mandler 3 minutter i oliven-olie og blend brødblandingen til rasp.

Steg aubergineskiverne møre i oliven-olie.
Svits løg og ris 2-3 minutter i olivenolie, tilsæt bouillon og lad risene koge 15 minutter for svag varme under låg. Bland risene med persille, oregano, fetaost og pinjekerner. Fordel fyldet på aubergineskiverne, rul dem sammen og hold rullerne på plads med en tandstik. Bag rullerne ved 175°C i ca. 15 minutter.

Vend lamme-koteletterne i raspblandingen og steg dem ca. 3 minutter på hver side i olivenolie ved jævn varme. Krydr med salt og peber.

Kog panden af med balsamico vineddike og tilsæt hakkede tomater samt bouillon. Kog saucen godt igennem og smag til med salt og peber.

Servér saucen til koteletterne sammen med de fyldte aubergineruller og lidt grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5851 gange,
og udskrevet 155 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu