6 stk. ferske lammekoteletter 400 g. 6 stk. ferske lammekoteletter
1/2
dl.
olivenolie1/2 dl. olivenolie
2
skiver
sandwichbrød uden skorpe2 skiver sandwichbrød uden skorpe
2
fed
hakket hvidløg2 fed hakket hvidløg
25
g.
smuttede hakkede mandler25 g. smuttede hakkede mandler
Salt Salt
peber peber
Olivenolie til stegning Olivenolie til stegning
Sauce: Sauce:
1/4
dl.
balsamico vineddike1/4 dl. balsamico vineddike
1/2
ds.
hakkede tomater1/2 ds. hakkede tomater
1
dl.
kalve- eller hønsebouillon1 dl. kalve- eller hønsebouillon
Salt Salt
peber peber
1
stor
aubergine i tynde skiver på langs1 stor aubergine i tynde skiver på langs
1 1/2
dl.
risblanding1 1/2 dl. risblanding
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
1
hakket løg1 hakket løg
2 1/2
dl.
grøntsagsbouillon2 1/2 dl. grøntsagsbouillon
2
spsk.
hakket persille2 spsk. hakket persille
1/4
dl.
hakket frisk oregano eller 2 tsk. tørret1/4 dl. hakket frisk oregano eller 2 tsk. tørret
75
g.
fetaost i små tern75 g. fetaost i små tern
1
spsk.
pinjekerner1 spsk. pinjekerner
Opskrift:
Rist sandwichbrød skåret i små tern, hvidløg og mandler 3 minutter i oliven-olie og blend brødblandingen til rasp.
Steg aubergineskiverne møre i oliven-olie.
Svits løg og ris 2-3 minutter i
olivenolie, tilsæt bouillon og lad risene koge 15 minutter for svag varme under låg. Bland risene med persille,
oregano, fetaost og pinjekerner.
Fordel fyldet på aubergineskiverne, rul dem sammen og hold rullerne på plads med en tandstik. Bag rullerne ved 175°C i ca. 15 minutter.
Vend lamme-koteletterne i raspblandingen og steg dem ca. 3 minutter på hver side i olivenolie ved jævn varme. Krydr med salt og peber.
Kog panden af med balsamico vineddike og tilsæt hakkede tomater samt bouillon. Kog saucen godt igennem og smag til med salt og peber.
Servér saucen til koteletterne sammen med de fyldte aubergineruller og lidt grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6187 gange, og udskrevet 192 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider