Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammefilet pakket ind i urteroulade med persilleolie

Lammefilet pakket ind i urteroulade med persilleolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :





Ingredienser:
2 lammefileter ca. 340 g
 olie til bruning
400 g.skrællede kartofler
150 g.skrællede gulerødder
50 g.skrællet persillerod
3 æg
3/4 dl.piskefløde
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
1/2 bdt.hakket persille
75 g.smuldret feta
 
 Persille olie
1/2 bdt.persille
1/4 dl.olivenolie
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Plukkede grønne salater og lunt brød
Opskrift:

Riv kartofler, gulerødder og persillerod fint og pres væden fra. Rør grønsagerne sammen med sammen-pisket æg, fløde, salt, peber og hakket persille. Beklæd en bradepande ca. 30x22 cm med smurt bagepapir og kom grønsagsbland-ingen heri. Bag grønsagerne 20 minutter ved 175°C og drys med smuldret feta.

Brun lammefileterne godt på en varm pande og krydr med salt og peber. Læg lammefileterne i forlængelse af hin-anden midt på urterne, og rul dem tæt omkring kødet, som en roulade. Pak fileterne ind i bagepapiret og bag dem 20 minutter ved 175°C. Lad kødet hvile 10 minutter, inden det skæres i skiver.

Blend persille og olivenolie grundigt og smag til med salt og peber. Anret kødet i skiver på tallerkener sammen med salat og dryp med lidt af krydderolien.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7572 gange,
og udskrevet 217 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rikke Ringsted  -  2008-01-26 16:57:23
Det er rigtigt lækkert, nem at lave. Jeg vil bruge urterouladen kun som tilbehør til andre retter.