Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildtragut med svampe og selleri

Vildtragut med svampe og selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.vildtbov i tern
4 skalotteløg i tern
1 tyk skive selleri delt i 4
1 gulerod i skiver
4 knusteenebær
3 kvistetimian
2 fedhakket hvidløg
3 dl.rødvin
2 dl.bouillon
1 spsk.olie
2 tsk.majsstivelse
200 g.kogte Le puy linser
250 g.svampe i skiver
1 skiveselleri i små tern
20 g.smør
 


Opskrift:

Kom kød, løg, selleri, gulerod, enebær, timian, hvidløg og rødvin i en frysepose og lad det trække i køleskabet i et døgn.

Tag kødet op, dup det tørt i køkkenrulle og sauter det i olien i en stor stegegryde til det har taget farve. Kom lage, urter og bouillon ved og bring det langsomt i kog. Fjern skum, læg låg på og lad ragouten simre til kødet er mørt, 30-40 min.

Kasser selleri og timiankviste, tilsæt linser, varm ragouten igennem og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand. Blancher de små selleritern i 1 min. i letsaltet vand. Steg dem i smør sammen med svampene kort før ragouten skal serveres.

Server med en god kartoffelmos – evt. med rosenkål eller grønkål i




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9468 gange,
og udskrevet 286 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu