tyk skive selleri delt i 41 tyk skive selleri delt i 4
1
gulerod i skiver1 gulerod i skiver
4
knuste
enebær4 knuste enebær
3
kviste
timian3 kviste timian
2
fed
hakket hvidløg2 fed hakket hvidløg
3
dl.
rødvin3 dl. rødvin
2
dl.
bouillon2 dl. bouillon
1
spsk.
olie1 spsk. olie
2
tsk.
majsstivelse2 tsk. majsstivelse
200
g.
kogte Le puy linser200 g. kogte Le puy linser
250
g.
svampe i skiver250 g. svampe i skiver
1
skive
selleri i små tern1 skive selleri i små tern
20
g.
smør20 g. smør
Opskrift:
Kom kød, løg, selleri, gulerod, enebær, timian, hvidløg og rødvin i en frysepose og lad det trække i køleskabet i et døgn.
Tag kødet op, dup det tørt i køkkenrulle og sauter det i olien i en stor stegegryde til det har taget farve. Kom lage, urter og bouillon ved og bring det langsomt i kog. Fjern skum, læg låg på og lad ragouten simre til kødet er mørt, 30-40 min.
Kasser selleri og timiankviste, tilsæt linser, varm ragouten igennem og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand. Blancher de små selleritern i 1 min. i letsaltet vand. Steg dem i smør sammen med svampene kort før ragouten skal serveres.
Server med en god kartoffelmos – evt. med rosenkål eller grønkål i
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10153 gange, og udskrevet 320 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider