Løget rives på et råkostjern
Krydderurterne hakkes fint
De blandes godt med de øvrige ingredienser til en fars, som hviler min. ½ time i køleskaber
Farsen trilles til små frikadeller, der steges i olien ved mellemstærk varme i 12-15 min
Tips:
Hvis man skal lave frikadeller i store portioner, kan man bruge dem på panden og stege dem færdig i ovne ved 200 grader C. alm. ovn i 10-15 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(169 stemmer)
Opskriften er vist 114348 gange, og udskrevet 2796 gange.
Energi:
KJ total 6818 (1623 kcal)
KJ pr. stk. 272 (64 kcal)
Vægt ialt 954 gram
Vægt pr. stk. 38 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 714 KJ (170 kcal) Protein 14.7 gram Fedt 12.5 gram Kulhydrat 1.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
mette - 2010-06-27 18:45:48 det ser godt nok lækkert ud:)
Kristin - 2009-09-20 17:11:34 De er rigtig lækre hvis man bruger hakket lammekød, men en ikke alt for lav fedtprocent!
Er godt tip er at putte helt finthakket rød peber i (ikke den stærke slags)!
_SUPER OPSKRIFT_
nishy - 2009-05-27 19:46:22 nej det er ikke felafel, der er stor forskel, man laver aldrig felafel uden kikærter ....
- 2009-05-21 11:54:29 det hedder falafel
Per - 2009-04-18 13:12:28 På billedet har vi serveret frikadellerne med cous cous og tomatsalat samt olivenolie.
ulrik - 2007-09-30 16:29:18 superb
emil 12år - 0000-00-00 00:00:00 perfekt
emil 12ar - 0000-00-00 00:00:00 good
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider