Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg i folie

Hamburgerryg i folie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hamburgerryg i folie, billede 4 Hamburgerryg i folie, billede 1 Hamburgerryg i folie, billede 2 Hamburgerryg i folie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Hamburgerryg, rå
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
4 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på 4 stykker godt smurte alufolie. Læg løgringe på.

Kom kødet skåret i 4 tykke skiver på og derefter tomatskiver. Rør smør og knust hvidløg sammen og fordel det over tomaterne.
Drys med hakket persille.

Fold folien om fyldet og sæt pakkerne i et fad. Sæt pakkerne i ovnen i 50 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (38 stemmer)

Opskriften er vist 149632 gange,
og udskrevet 5999 gange.


Energi:
KJ total 9210 (2192 kcal)
KJ pr. Pers. 2302 (548 kcal)
Vægt ialt 2364 gram
Vægt pr. Pers. 591 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 389 KJ (92 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peter  -  2018-11-17 10:23:27
Super god ret. men lad være med at koge, hverken kartofler eller kød først, så bliver det virkeligt kedeligt. Skru hellere lidt op for varmen 190gr. Og nej kartoffelskiver fra frost smager ikke godt!


Birgit   -  2018-05-29 16:59:26
Jeg bruger frosne kartofler i skiver. Det er let og smager godt. Ekstra hvidløg og masser af persille. 😊


IngeHH  -  2018-02-01 14:57:23
Jeg har prøvet det. Det er rigtig, rigtig godt.


Christina  -  2017-10-02 19:33:36
Lækkert, jeg bruger den som resteopskrift, hvor hamburgerryggen altså er tilberedt i forvejen. Det er dejligt med en skål salat til - virkeligt nem opskrift, og stort set ingen opvask.


Merete  -  2016-10-26 17:52:11
Jeg er enig med Anders. Min familie og jeg syntes det var kedeligt.


  -  2014-09-01 19:39:58
Super lækkert! Jeg valgte dog kun at komme én stor kartoffel i hver pakke og erstatte med en ok tyk skive aubergine. Og tomater blev 2 cherrytomater i hver pakke - og for at sætte prikken over iét er det ikke tosset med en skive ost i pakken :-) Velbekomme


Anders  -  2013-09-16 06:22:13
Jeg synes ærligt talt det var en kedelig ret. Kun kartoflerne var ok, men kødet var skuffende.


MD Schou  -  2012-08-26 18:21:38
Jeg gjorde det med roastbeef og tilføjede springløj blev rigtig godt


Bente  -  2010-11-10 08:07:04
En rigtig lækker ret, hele familien var vild med den, jeg havde den i ovnen 50 min som der står, så lod jeg den stå pakket ind i folien, og så var den bare lækker, helt mør.


anne  -  2010-04-11 13:38:29
min hamburgerryg skulle lige have et kvarter mere og jeg forslår at man koger kartoflerne i et kvarter først. synes man skal have rigeligt med tomat og revet ost kan også tilføjes


Christian  -  2008-12-17 16:38:46
Super nemt og næsten ingen opvask. Måske snarere en time i ovnen og prøv med lidt ost på toppen over tomaten. Mums.