Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærmarmelade I

Jordbærmarmelade I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Jordbærmarmelade I, billede 4 Jordbærmarmelade I, billede 1 Jordbærmarmelade I, billede 2 Jordbærmarmelade I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Rød Melatin
   


Opskrift:

Jordbærrene skylles, deles og lægges lagvis med sukkeret i en tykbundet gryde, der stilles lunt 1 time eller i køleskab 1 døgn.


Syltetøjet varmes langsomt, så sukkeret er smeltet, før saften koger og koges småt 5 min.

Melatin + 2 spsk. sukker blandes godt med en gaffel og drysses fint over syltetøjet under omrøring. Kogetid: 2 min.

Marmeladen hældes op og glassene lukkes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (63 stemmer)

Opskriften er vist 121164 gange,
og udskrevet 3128 gange.


Energi:
KJ total 15285 (3639 kcal)
KJ pr. Portion 15285 (3639 kcal)
Vægt ialt 2250 gram
Vægt pr. Portion 2250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 679 KJ (161 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 39.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Darling   -  2018-06-01 09:54:47
Tager en 1/4sukker væk. Smager dejlig og god opskrift.


Hiko Bigo  -  2016-09-06 09:16:15
Smager godt hvis man laver 1000 portioner. Jeg spiser 1000 portioner alene og jeg er mega tyk. Jeg hedder Miki


Lilly   -  2016-06-15 13:54:54
Rigtig god Man kunne måske enda sætte sukkeret ned med 50 gram pr. halve kg.


Dorthe Fisker  -  2015-08-03 17:07:19
Dog tager jeg 125-150 g sukker af og kører det færdige let afkølede marmelade en tur med stavblenderen


Camilla  -  2013-10-07 14:05:30
Kan man bruge frosne jordbær ? :)


Heidi  -  2009-08-12 11:03:53
de skal skylles i atamon, for at marmeladen kan holde sig i længere tid


Tina  -  2009-06-24 08:35:03
skal glassene skylles med atamon ligesom i gamle dage? eller er det nok at de har været en tur i opv.maskinen??


Stine  -  0000-00-00 00:00:00
Opskriften stammer fra Den Røde Syltebog