Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Jordbærmarmelade I

Jordbærmarmelade I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Jordbærmarmelade I, billede 4 Jordbærmarmelade I, billede 1 Jordbærmarmelade I, billede 2 Jordbærmarmelade I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Rød Melatin
   


Opskrift:

Jordbærrene skylles, deles og lægges lagvis med sukkeret i en tykbundet gryde, der stilles lunt 1 time eller i køleskab 1 døgn.


Syltetøjet varmes langsomt, så sukkeret er smeltet, før saften koger og koges småt 5 min.

Melatin + 2 spsk. sukker blandes godt med en gaffel og drysses fint over syltetøjet under omrøring. Kogetid: 2 min.

Marmeladen hældes op og glassene lukkes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (63 stemmer)

Opskriften er vist 124064 gange,
og udskrevet 3202 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Darling   -  2018-06-01 09:54:47
Tager en 1/4sukker væk. Smager dejlig og god opskrift.


Hiko Bigo  -  2016-09-06 09:16:15
Smager godt hvis man laver 1000 portioner. Jeg spiser 1000 portioner alene og jeg er mega tyk. Jeg hedder Miki


Lilly   -  2016-06-15 13:54:54
Rigtig god Man kunne måske enda sætte sukkeret ned med 50 gram pr. halve kg.


Dorthe Fisker  -  2015-08-03 17:07:19
Dog tager jeg 125-150 g sukker af og kører det færdige let afkølede marmelade en tur med stavblenderen


Camilla  -  2013-10-07 14:05:30
Kan man bruge frosne jordbær ? :)


Heidi  -  2009-08-12 11:03:53
de skal skylles i atamon, for at marmeladen kan holde sig i længere tid


Tina  -  2009-06-24 08:35:03
skal glassene skylles med atamon ligesom i gamle dage? eller er det nok at de har været en tur i opv.maskinen??


Stine  -  0000-00-00 00:00:00
Opskriften stammer fra Den Røde Syltebog