Jordbærmarmelade
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Jordbærrene skylles, deles og lægges lagvis med sukkeret i en tykbundet gryde, der stilles lunt 1 time eller i køleskab 1 døgn.
Syltetøjet varmes langsomt, så sukkeret er smeltet, før saften koger og koges småt 5 min. Melatin + 2 spsk. sukker blandes godt med en gaffel og drysses fint over syltetøjet under omrøring. Kogetid: 2 min. Marmeladen hældes op og glassene lukkes. |
|
Opskriften er vist 149115 gange,
og udskrevet 3496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (64 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-06-26 13:29:56 Smager godt med kun 100 gr til 1500 gr jordbær.. mums god opskrift 👍👍🤗🌹 Darling - 2018-06-01 09:54:47 Tager en 1/4sukker væk. Smager dejlig og god opskrift. Hiko Bigo - 2016-09-06 09:16:15 Smager godt hvis man laver 1000 portioner. Jeg spiser 1000 portioner alene og jeg er mega tyk. Jeg hedder Miki Lilly - 2016-06-15 13:54:54 Rigtig god Man kunne måske enda sætte sukkeret ned med 50 gram pr. halve kg. Dorthe Fisker - 2015-08-03 17:07:19 Dog tager jeg 125-150 g sukker af og kører det færdige let afkølede marmelade en tur med stavblenderen Camilla - 2013-10-07 14:05:30 Kan man bruge frosne jordbær ? :) Heidi - 2009-08-12 11:03:53 de skal skylles i atamon, for at marmeladen kan holde sig i længere tid Tina - 2009-06-24 08:35:03 skal glassene skylles med atamon ligesom i gamle dage? eller er det nok at de har været en tur i opv.maskinen?? Stine - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften stammer fra Den Røde Syltebog |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne