Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg i butterdej

Hamburgerryg i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 skiverhamburgerryg
150 g.ost i skiver
2 frosne butterdejsplader
 æg til pensling


Opskrift:

Optø butterdejen. Tænd ovnen på 225 grader.

Læg kødstykkerne sammen to og to med ost imellem.

Rul butterdejen lidt tyndere og skær den i passende firkanter.

Læg hamburgerryg på butterdejen. Pensl kanterne med æg og fold dem omkring kødet. Pensl med æg og bag i 20 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 25285 gange,
og udskrevet 496 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Herman  -  2009-08-27 10:35:09
Smager rigtig godt , med lidt salat til, og så er det bare nemt at lave.


  -  2009-04-07 13:06:29
Skal hamburgerryg være kogt først?


  -  0000-00-00 00:00:00
hvad spiser man til