Hamburgerryg med ananas og sherrysauce

Hamburgerryg med ananas og sherrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 skiverhamburgerryg
6 skiverAnanasringe fra dåse
6 cherrytomater
 Smør til stegning
 
 Sherrysauce:
1.5 dl.sherry
2 spsk.flydende bouillon
3 dl.cremefraiche 38%
1 spsk.dijonsennep
 Klippet karse efter smag
 
Opskrift:
Begynd med saucen:
Varm sherry med bouillon, kog det op, og tilsæt creme fraiche. Smag til med sennep og karse.

Koteletterne steges 2-3 min. på hver side og anrettes i et ildfast fad. Steg ananasskiverne i smør og læg en skive på hver af koteletterne.

Servér nye, kogte kartofler og dampede grøntsager til sammen med sherrysaucen.





karakterer:
Opskriften er vist 18084 gange,
og udskrevet 442 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Skal retten i ovnen? I hvor lang tid? Hvilken temperatur?

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad med tomaterne