Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg med ananas og sherrysauce

Hamburgerryg med ananas og sherrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 skiverhamburgerryg
6 skiverdåse ananas
6 cherrytomater
 Smør til stegning
 
 Sherrysauce:
1.5 dl.sherry
2 spsk.flydende bouillon
3 dl.creme fraiche 38%
1 spsk.dijonsennep
 Klippet karse efter smag
 


Opskrift:

Begynd med saucen:
Varm sherry med bouillon, kog det op, og tilsæt creme fraiche. Smag til med sennep og karse.

Koteletterne steges 2-3 min. på hver side og anrettes i et ildfast fad. Steg ananasskiverne i smør og læg en skive på hver af koteletterne.

Servér nye, kogte kartofler og dampede grøntsager til sammen med sherrysaucen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15330 gange,
og udskrevet 383 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Siemsen  -  0000-00-00 00:00:00
Skal retten i ovnen? I hvor lang tid? Hvilken temperatur?


Siemsen  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad med tomaterne