peberfrugter (rød og gul)2 peberfrugter (rød og gul)
1
lille
agurk 1 lille agurk
salt salt
1
bdt.
forårsløg1 bdt. forårsløg
1
spsk.
citronsaft1 spsk. citronsaft
citronskal af 1/4 økologisk citron citronskal af 1/4 økologisk citron
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
peber peber
1
bdt.
frisk mynte1 bdt. frisk mynte
1
bdt.
frisk koriander1 bdt. frisk koriander
Tilbehør: Tilbehør:
Grillede pitabrød Grillede pitabrød
Opskrift:
Læg de optøede lammekoteletter i en marinade af oregano, timian, spidskommen, kanel og oliven-
olie, og lad dem trække mindst 1 time i køleskabet.
Kog bulgur i grønsagsbouillon ca. 12 minutter for svag varme og under låg.
Halver peberfrugterne, fjern kernerne og tryk dem flade. Grill peberfrugterne på skindsiden, til skindet er mørkt og bobler op. Læg peberfrugterne til afkøling 5 minutter i en pose, træk skindet af og skær dem i strimler.
Skræl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne og skær den i skrå skiver. Drys agurkeskiverne med groft salt og læg dem til afdrypning et kvarter i en sigte. Skyl og dup tør.
Snit forårsløgene.
Rør bulguren sammen med citronsaft, reven citronskal og olivenolie. Kom peberfrugt, agurk og forårsløg i og smag til med ekstra salt og peber.
Drys salaten med mynte og koriander blade.
Grill lammekoteletterne 2-3 minutter på hver side og krydr med salt og peber.
Grill pitabrødene på hver side, skær dem i mindre stykker og spis dem til lammekoteletterne sammen med tabouleh.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 17139 gange, og udskrevet 428 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider