Ribbenskrone

Ribbenskrone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 ribben
 salt
 peber
 
 Fyld:
1 kg.hakket kalv og flæsk
1 løg groft
 evt.lidt hvidløg
1 spsk.oregano
 lidt allehånde
 salt
 peber
2 æg
 lidt mel
 bacon
 lidt vand
 lidt svampe
 lidt tomater
 
Opskrift:
Ribbenene (bestilles) hos slagteren, og de stilles, og ombindes på højkant.
Inden ribbenene stilles på hjøkant kryders de med salt og peber.

Fyldes med en fars:
1 kg hakket kalv og flæsk
1 løg rives groft
evt lidt hvidløg
1 spsk oregano
lidt allehånde
salt og peber
2 æg
lidt mel til at samle det med. Øverst i kronen lægges bacon.

Det hele sættes i ovnen ved 200-220 grader med lidt vand i bradepanden, i ca 1-1½ time

Der skal ristes lidt svampe og tomater på en pande, og det fordeles rundt om kronen ved serveringen.

Hvis man er mange, kan der også lægges medisterpølse rundt om kronen.





karakterer:
Opskriften er vist 7177 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-05 17:54:00
En krone er ryggen som er flækket og rygbenet er fjernet, ribbenene sider stadig på fileten men er skåret fri for kød imellem ribbenene.