Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ribbenskrone

Ribbenskrone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 ribben
 salt
 peber
 
 Fyld:
1 kg.hakket kalv og flæsk
1 løg groft
 evt.lidt hvidløg
1 spsk.oregano
 lidt allehånde
 salt
 peber
2 æg
 lidt mel
 bacon
 lidt vand
 lidt svampe
 lidt tomater
 


Opskrift:

Ribbenene (bestilles) hos slagteren, og de stilles ,og ombindes på højkant.
Inden ribbenene stilles på hjøkant kryders de med salt og peber.

Fyldes med en fars:
1 kg hakket kalv og flæsk
1 løg rives groft
evt lidt hvidløg
1 spsk oregano
lidt allehånde
salt og peber
2 æg
lidt mel til at samle det med. Øverst i kronen lægges bacon.

Det hele sættes i ovnen ved 200-220 grader med lidt vand i bradepanden, i ca 1-1½ time

Der skal ristes lidt svampe og tomater på en pande,og det fordeles rundt om kronen ved serveringen.

Hvis man er mange, kan der også lægges medisterpølse rundt om kronen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5444 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-04-05 17:54:00
En krone er ryggen som er flækket og rygbenet er fjernet, ribbenene sider stadig på fileten men er skåret fri for kød imellem ribbenene.