Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Selleribøffer med tomatsauté

Selleribøffer med tomatsauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.revet selleri
1/2 dl.revet ost
1 fedknust hvidløg
1 dl.rasp
1 stortæg
2 tsk.oregano
1 knsp.chilipulver
1 bdt.hakket persille
1 spsk.olie
 
 Sauté:
3 storerøde bøftomater
3 storegrønne bøftomater
1 spsk.olivenolie
 Lidt frisk krydderurt
 


Opskrift:

Selleribøf:
Bland selleri, ost, hvidløg, æg, rasp og krydderurter samt 1 tsk salt. Rør farsen godt, form 4 bøffer og steg dem gyldne i olien, 4 min. på hver side.

Tomatsauté:
Skold og flå de røde tomater og skær tomatkød af begge slags tomater i tern. Kasser kerner og saft. Lad dem evt. dræne lidt i en sigte. Varm olien i en dyb pande og sauter først de grønne tomater i ca. 5 min., tilsæt de røde og sauter yderligere 2-3 min. Smag til med salt og peber og evt. en frisk krydderurt.

Server selleribøfferne med tomatsauté og båndpasta eller løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 27572 gange,
og udskrevet 1186 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu