Selleribøf:
Bland selleri, ost, hvidløg, æg, rasp og krydderurter samt 1 tsk salt. Rør farsen godt, form 4 bøffer og steg dem gyldne i olien, 4 min. på hver side.
Tomatsauté:
Skold og flå de røde tomater og skær tomatkød af begge slags tomater i tern. Kasser kerner og saft. Lad dem evt. dræne lidt i en sigte. Varm olien i en dyb pande og sauter først de grønne tomater i ca. 5 min., tilsæt de røde og sauter yderligere 2-3 min. Smag til med salt og peber og evt. en frisk krydderurt.
Server selleribøfferne med tomatsauté og båndpasta eller løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(17 stemmer)
Opskriften er vist 29184 gange, og udskrevet 1237 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider