Selleribøffer med tomatsauté

Selleribøffer med tomatsauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.revet selleri
0.5 dl.revet ost
1 fedknust hvidløg
1 dl.rasp
1 stortæg
2 tsk.oregano
1 knsp.chilipulver
1 bdt.hakket persille
1 spsk.olie
 
 Sauté:
3 storerøde bøftomater
3 storegrønne bøftomater
1 spsk.olivenolie
 Lidt frisk krydderurt
 
Opskrift:
Selleribøf:
Bland selleri, ost, hvidløg, æg, rasp og krydderurter samt 1 tsk salt. Rør farsen godt, form 4 bøffer og steg dem gyldne i olien, 4 min. på hver side.

Tomatsauté:
Skold og flå de røde tomater og skær tomatkød af begge slags tomater i tern. Kasser kerner og saft. Lad dem evt. dræne lidt i en sigte. Varm olien i en dyb pande og sauter først de grønne tomater i ca. 5 min., tilsæt de røde og sauter yderligere 2-3 min. Smag til med salt og peber og evt. en frisk krydderurt.

Server selleribøfferne med tomatsauté og båndpasta eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 31623 gange,
og udskrevet 1259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu