grøntbouillon eller fond3 dl. grøntbouillon eller fond
lidt maizena saucejævner lidt maizena saucejævner
Tilbehør: Tilbehør:
300
g.
frisk pasta300 g. frisk pasta
300
g.
små gulerødder eller 1 pose frosne karotter300 g. små gulerødder eller 1 pose frosne karotter
2
spsk.
vand2 spsk. vand
1
spsk.
smør1 spsk. smør
salt salt
1
knsp.
sukker1 knsp. sukker
1
lille bdt. Frisk kørvel1 lille bdt. Frisk kørvel
Opskrift:
Afpuds og brun kødet på alle sider, drys estragon, salt og peber på.
Hæld en smugle vand eller bouillon ved og steg kødet under låg, ca 8-10 minutter i alt.
Tag kødet op og hold det varmt.
Kog panden af med bouillon eller fond, kog skyen igennem, jævn og smag den til.
Kog, afdryp og hold pastaen varm.
Damp gulerødder eller karotter møre under låg med en smugle vand tilsat smør, salt og sukker.
Afdryp og server grøntsagerne til kødet sammen med pasta og sauce samt frisk kørvel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12130 gange, og udskrevet 335 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider