Lammemørbrad med små gulerødder, kørvel og frisk pasta

Lammemørbrad med små gulerødder, kørvel og frisk pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
375 g.lammemørbrad
25 g.smør
0.25 tsk.stødt estragon
 salt
 friskkværnet peber
 
 Sauce:
3 dl.grøntbouillon eller fond
 lidt maizena saucejævner
 
 Tilbehør:
300 g.frisk pasta
300 g.små gulerødder eller 1 pose frosne karotter
2 spsk.vand
1 spsk.smør
 salt
1 knsp.sukker
1 lille bdt. Frisk kørvel
 
Opskrift:
Afpuds og brun kødet på alle sider, drys estragon, salt og peber på. Hæld en smugle vand eller bouillon ved og steg kødet under låg, ca 8-10 minutter i alt. Tag kødet op og hold det varmt.

Kog panden af med bouillon eller fond, kog skyen igennem, jævn og smag den til.

Kog, afdryp og hold pastaen varm. Damp gulerødder eller karotter møre under låg med en smugle vand tilsat smør, salt og sukker. Afdryp og server grøntsagerne til kødet sammen med pasta og sauce samt frisk kørvel.





karakterer:
Opskriften er vist 13976 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu