Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsterrin med aubergine

Farsterrin med aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Højtid: Påske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket svine-kalvekød
2 auberginer
2 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet sort peber
1 æg
1 dl.mineralvand
 
4 tomater
2 tsk.olivenolie
 havsalt
2 fennikler
 
 kold cremefraiche 18%
 salt
2 spsk.olivenolie
 


Opskrift:

Skær auberginerne i tynde skiver. Pres hvidløg i olien med lidt salt og peber. Pensl hver skive på begge side. Beklæd en aflang fast form hermed, lad dem hænge ud over kanten, som lukkes når farsen er fyldt i. Skær resten i meget tynde strimler på skrå. Ælt det i kødet sammen med æg og vand.

Fyld farsen i formen. Fold aubergineskiverne samen om farsen. Bag på nederste rille i ovnen ved 180 grader i ca 45 minutter.

Prik tomaterne med en spids gaffel, stil dem i et ovnfast fad, pensl med olie og drys med salt. Stil dem i ovnen de sidste 20 minutter af kødets stegetid.

Skær fennikel i tynde skiver. Pensl en pande med resten af olien og rist fenikelskiverne gyldne på begge sider, drys let med salt.

Rør cremefraiche med salt og olie og server til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11729 gange,
og udskrevet 280 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Daniel   -  2010-03-30 14:25:33
hmm, sort snak!


Bethina  -  2007-08-04 16:24:21
Synes ikke om NOGET af det. Farsterrinen hverken smagte eller SÅ lækkert ud. Badr!