Rosastegt lammekølle

Rosastegt lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lammekølle uden skankben, 1,2 kg.
1 spsk.olivenolie
8-10 kvistetimian, letsmuldrede
2 fedhvidløg, finthakkede
 salt
 peberblanding
2 dl.vand
 
 Tilbehør:
400 g.sukker ærter
400 g.skivede champignoner
½ dl.olivenolie
1 dl.balsamicoeddike
 kogte pillede kartofler
 
Opskrift:
Bland olie med timian, hvidløg, lidt salt og peber. Gnid køllen godt hele vejen rundt. Læg den i en bradepande og stil den på nederste rille i ovnen ved 200 grader. Brun den i 20 minutter, hæld vandet ved.

Skær ærterne i tynde strimler. Rist champignonerne i varm olie i 4 minutter under omrøring. Tag dem af panden. Kom balsamico på panden sammen med skyen fra køllen. Lad det koge ind til tynd sirupskonsistens. Vend ærter og ristede champignoner i lige inden servering.

Stil kartoflerne i ovnen ved køllen i 20 minutter så de lige ristes let.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14153 gange,
og udskrevet 312 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu