Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk æggeret

Italiensk æggeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Højtid: Påske

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kartofler
4 dl.vand
1 spsk.olivenolie
25 g.reven parmesanost
 salt
250 g.frisk spinat
25 g.smør
 peberblanding
4 kogte æg
4 papirtynde skiver parmaskinke
 


Opskrift:

Skær kartoflerne i mindre stykker og kog uden salt. Hæld vandet bort. Pisk til mos sammen med olien. Tilsæt ost. Smag til med salt.

Damp den grundigt skyllede spinat under låg i 4 minutter med det vand, der hænger ved. Pres vandet af. Vend smørret i. Krydr let med salt og peber.

Anret den nylavede kartoffelmos med spinat og 1 æg indpakket i skinke. Server straks.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19964 gange,
og udskrevet 321 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu