Kødet koges sammen med gulerødder, selleri og løg i knap 2 timer.
Sauce:
Gulerod, selleri og løg svitses. Laurbærblade, timian, hele peberkorn og tomatpuré tilsættes. En håndfuld mel tilsættes. Koger stille og roligt i et par timer.
Saucen sigtes og blandes med kødet, små frikadeller og fiskeboller. Smages til med cognac og sherry.
Pyntes med smilende æg kogt i 6 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 12522 gange, og udskrevet 354 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider