Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Creme brulé med appelsin 02

Creme brulé med appelsin 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
3 æggeblommer
3 spsk.sukker
 reven skal af ½ appelsin
 dl.piskefløde
1 dl.mælk
 


Opskrift:

Pisk æggeblommer, sukker og appelsinskal godt. Bring fløde og mælk i kog og pisk det i æggeblommerne. Fordel æggeblandingen i 4 smurte portionsforme. Lad dem stiven i ovnen i vandbad i ca. ¾ time ved 160 grader. Afkøl og sæt skålene i køleskab. Drys lidt flormelis over og sæt skålene i ovnen i 1-2 minutter ved 250 grader, til sukkeret er smeltet. Pynt desserten med lidt reven appelsinskal og server appelsinbåde til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 15839 gange,
og udskrevet 587 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu