Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Engelske bøffer

Engelske bøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :





Ingredienser:
2 avocadoer
4 fedhvidløg
1 løg citronsaft
 salt
 peber
4 engelske bøffer
 


Opskrift:

Avocadoen flækkes og tages ud af skallen. Den moses ned i en skål. Citronsaft tilsættes (for at avocadoen ikke skal blive brun). Hvidløg pilles og pressen ned i avocadomosen. Løg pilles og hakkes i meget små stykker - kommes i mosen. Avocadomosen moses indtil den er en lind masse.

De engelske bøffer steges og krydres med salt og peber. Over hver bøf lægges en "klump" avocado mos.

Serveres straks med resten af avocadomosen i en skål ved siden af. (Bøfferne kan også varmes i ovnen, så mosen bliver varm). Kan serveres med bagte kartofler m. smør og en frisk salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (24 stemmer)

Opskriften er vist 24159 gange,
og udskrevet 301 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

den bløde mand  -  2011-07-04 17:26:18
2 min på hver side for blodig 3-4 min for rosa og 5-6 min for gennemstegt. Husk at de skal hvile lige så længe som de har været over varmen før man servere. :-)


  -  2010-12-31 18:32:01
hvor længe skal de have på hver side?