Engelske bøffer

Engelske bøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :     

Ingredienser:
2 avocadoer
4 fedhvidløg
1 løg citronsaft
 salt
 peber
4 engelske bøffer
 
Opskrift:
Avocadoen flækkes og tages ud af skallen. Den moses ned i en skål. Citronsaft tilsættes (for at avocadoen ikke skal blive brun). Hvidløg pilles og pressen ned i avocadomosen. Løg pilles og hakkes i meget små stykker - kommes i mosen. Avocadomosen moses indtil den er en lind masse.

De engelske bøffer steges og krydres med salt og peber. Over hver bøf lægges en "klump" avocado mos.

Serveres straks med resten af avocadomosen i en skål ved siden af. (Bøfferne kan også varmes i ovnen, så mosen bliver varm). Kan serveres med bagte kartofler m. smør og en frisk salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 27395 gange,
og udskrevet 347 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-04 17:26:18
2 min på hver side for blodig 3-4 min for rosa og 5-6 min for gennemstegt. Husk at de skal hvile lige så længe som de har været over varmen før man servere. :-)

  -   2010-12-31 18:32:01
hvor længe skal de have på hver side?