tempuradej (kan købes i asiatiske butikker) 1 pk. tempuradej (kan købes i asiatiske butikker)
4
portioner ramennudler 4 portioner ramennudler
50
g.
syltet chevre 50 g. syltet chevre
50
g.
yoghurt naturel50 g. yoghurt naturel
1-2
papaya (skrællet og skåret i tern)1-2 papaya (skrællet og skåret i tern)
Marinade: Marinade:
1
dl.
vindruekerneolie1 dl. vindruekerneolie
1
spsk.
sojasauce1 spsk. sojasauce
1
tsk.
wasabipulver1 tsk. wasabipulver
2
spsk.
sesamolie2 spsk. sesamolie
1
spsk.
mørke sesamfrø1 spsk. mørke sesamfrø
4
dl.
sojaolie til stegning4 dl. sojaolie til stegning
Opskrift:
Strudsesteaksene prikkes med en gaffel og lægges i marinaden i 2-4 timer i køleskab.
Derefter vendes de i tempuradejen og steges i varm sojaolie, til de er smuk gyldne på alle sider. Tag dem op af olie og lad dem hvile et varmt sted mens du laver resten.
Nudler koges i rigeligt vand, dryppes af og holdes varme. Chevre, yoghurt og papaya blandes og varmes i en gryde. Pas på det ikke brænder på.
Fordel saucen på 4 varme tallerkener, læg nudlerne ovenpå, skær strudsesteaksene i 3-4 pæne skiver og stil dem rundt om nudlerne, dryp med lidt af marinaden og servér.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10852 gange, og udskrevet 137 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider