Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikosglaserede oksekødboller

Abrikosglaserede oksekødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Abrikosglaserede oksekødboller, billede 4 Abrikosglaserede oksekødboller, billede 1 Abrikosglaserede oksekødboller, billede 2 Abrikosglaserede oksekødboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
450 g.hakket oksekød
2 æg
1 dl.cornflakes
1 løg
2 tsk.dijonsennep
 Salt
 peber
 
0.5 dl.barbecuesovs
1 dl.abrikosmarmelade
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 175 grader C alm. ovn.

Bland kød, æg, corn flakes, finthakket løg, sennep, salt og peber i en skål, lad det trække ca. 30 minutter.

Form 24 små kugler og læg dem i en bradepande. Brun det let i ovnen i 15 minutter.

Bland barbecuesovs og abrikosmarmelade og tildæk kødbollerne med sovs, ca. ½ spsk. pr kødbolle.
Bag i endnu 10 minutter.

Server med salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (39 stemmer)

Opskriften er vist 61443 gange,
og udskrevet 1543 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jackie  -  2013-12-04 16:22:12
24 små kugler ? billedet viser 23 ? kom du til at spise 1 ;-)


amo  -  2012-03-11 12:29:22
smager rigtig lækkert med blandet salat til.


Majbritt  -  2011-06-10 13:20:05
Læg dem godt tæt, så sætter sovsen sig ikke fast, men bliver på kødet.


  -  2010-09-13 14:41:56
he,he har altid haft svært ved at holde kødboller i kødbolle form når de skulle steges, så super godt tip at stege i ovn,det havde jeg ikke tænkt på...


Per  -  2009-09-26 14:42:07
På billedet har vi serveret en coleslaw til.


CHIN XXHIN  -  2008-04-23 20:22:03
Gode gode, MEN! da da da daaaaam DEt lød enormt klamt da jeg så det men det smagte okayy


gsg  -  2007-10-30 11:30:28
Super ret - det er korrekt, at det perfekte tilbehør er salat.


BoJeR  -  0000-00-00 00:00:00
det lyder lækkert


Nadja  -  0000-00-00 00:00:00
hvis man ikke kan lide abrikos er dette en ret man skal undgå :)


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Cornflakes kan indeholde gluten, men findes også som glutenfri


jones  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god ret med god smag.