frisk salvie eller ½ tsk tørret4 blade frisk salvie eller ½ tsk tørret
Salt Salt
peber peber
2
spsk.
mel2 spsk. mel
10
g.
smør10 g. smør
Sauce: Sauce:
1½
dl.
bouillon1½ dl. bouillon
Salt Salt
peber peber
3/4
fløde 13%3/4 fløde 13%
Saucejævner Saucejævner
4
spsk.
purløg4 spsk. purløg
Opskrift:
Del det hakkede kød i fire. Læg et stykke kød ad gangen på et stykke film eller stanniol. Bred det ud i en firkant på 12 x 12 cm.
Læg en halv skive skinke, lidt reven ost og salvie på halvdelen af hver firkant. Fold kødet over, så farspakkerne bliver aflange, og tryk dem godt til i kanten.
Vend farspakkerne i salt- og peberblandet mel og brun dem ed god varme på panden i smør.
Tag kødet af panden og kassér fedtstoffet. Hæld bouillon på panden. Læg pakkerne tilbage på panden. Læg pakkerne tilbage på panden, og lad dem simre 5 -6 minutter under låg. Tilsæt fløde og jævn saucen. Smag den til med salt og
peber. Tilsæt klippet purløg.
Serveres med friskkogt pasta blandet med cherrytomater og hakket persille samt bønner.