Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Saltimboccafars

Saltimboccafars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket svinekød (max. 10% fedt)
2 skiverrøget skinke uden fedtkant ca. 35 g
3 spsk.reven ost (fx. emmentaler)
4 bladefrisk salvie eller ½ tsk tørret
 Salt
 peber
2 spsk.mel
10 g.smør
 
 Sauce:
 dl.bouillon
 Salt
 peber
3/4 fløde 13%
 Saucejævner
4 spsk.purløg
 


Tilbehør:
Friskkogt pasta blandet med cherrytomater og hakket persille samt bønner.
Opskrift:

Del det hakkede kød i fire. Læg et stykke kød ad gangen på et stykke film eller stanniol. Bred det ud i en firkant på 12 x 12 cm.

Læg en halv skive skinke, lidt reven ost og salvie på halvdelen af hver firkant. Fold kødet over, så farspakkerne bliver aflange, og tryk dem godt til i kanten.

Vend farspakkerne i salt- og peberblandet mel og brun dem ed god varme på panden i smør.

Tag kødet af panden og kassér fedtstoffet. Hæld bouillon på panden. Læg pakkerne tilbage på panden. Læg pakkerne tilbage på panden, og lad dem simre 5 -6 minutter under låg. Tilsæt fløde og jævn saucen. Smag den til med salt og peber. Tilsæt klippet purløg.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7581 gange,
og udskrevet 164 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu