Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøn korma

Grøn korma, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :





Ingredienser:
120 g.gulerødder
120 g.bønner
120 g.kartofler
120 g.auberginer
120 g.ærter
2 1/4 dl.vand
 
 Sauce
60 g.revet kokosnød
4 skårne grønne chilier
1 1/2 dl.vand
2 spsk.birkes
1 1/2 tsk.salt
3 stk.hakkede tomater
1 spsk.yoghurt
1 tsk.garam masala
 
 ris
 en smule grøn koriander
 


Opskrift:

Det hele skæres i små stykker og kommes i vand. Alt skal med. Lad det koge op, kom låg på og lad det koge 3-4 minutter.

Imens laves den aldeles pragtfulde sauce.

Kom kokosnød og grønne chilier sammen med vand, birkes og salt. Læg låget på og lad blenderen gøre arbejdet. Denne blanding hældes over grønsagerne og blandes godt.

Når det har stået 5 minutter, tilsættes de hakkede tomater, yoghurt og garam masala. Bland det godt og lad det stå yderligere 5 minutter, indtil tomaterne er gået i ét med saucen. Så skal det bare serveres.

Smager vidunderligt sammen med ris. Risen opsuger kormaens gode safter. Og så garneres med en smule grøn koriander.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14249 gange,
og udskrevet 220 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu