Det hele skæres i små stykker og kommes i vand. Alt skal med. Lad det koge op, kom låg på og lad det koge 3-4 minutter.
Imens laves den aldeles pragtfulde sauce.
Kom kokosnød og grønne chilier sammen med vand, birkes og salt. Læg låget på og lad blenderen gøre arbejdet. Denne blanding hældes over grønsagerne og blandes godt.
Når det har stået 5 minutter, tilsættes de hakkede tomater, yoghurt og garam masala. Bland det godt og lad det stå yderligere 5 minutter, indtil tomaterne er gået i ét med saucen. Så skal det bare serveres.
Smager vidunderligt sammen med ris. Risen opsuger kormaens gode safter. Og så garneres med en smule grøn koriander.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(5 stemmer)
Opskriften er vist 15035 gange, og udskrevet 250 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider