Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mors farserede peberfrugter

Mors farserede peberfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jannie

Indsendt :





Ingredienser:
4 peberfrugter
400 g.hakket oksekød
1 æg
2-3 spsk.koldt vand
2 spsk.groftrevet løg
1 fedknust hvidløg
150 g.rå, grofthakkede champignoner
 salt
 peber
1-2 spsk.rasp
25 g.smør/margarine
1 ds.henkogte tomater(500 g.).
 


Tilbehør:
Rispilaff og flutes.
Opskrift:

Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C.

Skær en skive af peberfrugten, hvor stilken sidder. Skær frøstolen og skillevægge ud. Fjern kernerne.

Ælt hakket kød med æg, vand løg, hvidløg og champignon samt salt og peber. Skær en meget tynd skive af den anden ende af peberfrugten, højst 1-2 mm tyk, så frugten kan stå. Smør et ildfast fad godt.

Fordel farsen i peberfrugterne, og tryk den godt ned i alle hjørnerne. Fyld så meget fars i, at den ender i en top. Drys lidt rasp og læg en smørklat på hver. Sæt peberfrugterne i fadet. Skær tomaterne lidt itu og hæld dem med væde udenom peberfrugterne. Drys lidt salt over.

Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200grader C i ¾ -1 time. Dryp af og til med tomatsaften.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Farserede peberfrugter



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 30573 gange,
og udskrevet 827 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ljunggren  -  2017-04-10 18:42:32
Nu er den prøvet og den er ikke lækker!


Trine  -  2008-02-25 15:51:41
Har man ikke prøvet denne ret - skal SKAL man! Den er genial og alle kan lide den, peberfrugterne kan godt blive bløde og er man ikke til bløde grønsager kan man bruge små ovnfaste skåle =) Bon apettit..


Claus  -  2007-08-25 09:40:29
Du burde vist angive "God mad, let at lave" som kilde, for en ligner opskriften der fra til en forveksling. Og jeg har tænkt mig at lave dem i aften :)


husmoderen  -  0000-00-00 00:00:00
Har lavet retten en gang til - denne gang med 100 g god "grofthakket" fetaost i farsen. Det fik farsen meget mere karakter af. Skøn ret :o)


Kogekonerne  -  0000-00-00 00:00:00
Det er bare MUUUUUUUUUUUUMMSSSSS *GG* Elsker dem. Man kan, hvis der ikke er nok pebere, komme resten af farsen i små skåle(som tåler ovn)


June  -  0000-00-00 00:00:00
Glimrende ret. Man behøver ikke smøre det ovnfaste fad. Fyldet er måske lidt ferskt, men et hit hos barnet. Jeg prøver nok at komme fetatern eller lidt pikant-flødeost i næste gang.


simone  -  0000-00-00 00:00:00
det er da min yndlingsret!!! det smager SÅ godt!!!