Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kantarelsovs

Kantarelsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Svampesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Kantarel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kantarelsovs, billede 4 Kantarelsovs, billede 1 Kantarelsovs, billede 2 Kantarelsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kantareller, friske
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Kantarellerne børstes rene og sauteres i lidt smør med de hakkede skalotteløg og koges ind med piskefløde, smages til med salt og friskkværnet hvid peber.

Tips:

hvis kantarellerne er meget beskidte, kan de skylles kort i koldt vand, men så er det meget vigtigt, at de tørres i et viskestykke og bagefter stilles et tørt sted med et nyt tørt viskestykke til næste dag







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (21 stemmer)

Opskriften er vist 54072 gange,
og udskrevet 1291 gange.


Energi:
KJ total 5368 (1278 kcal)
KJ pr. Pers. 1342 (319 kcal)
Vægt ialt 825 gram
Vægt pr. Pers. 206 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 650 KJ (154 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Michala  -  2010-10-22 18:45:44
Det kan du godt, men det smager ikke specielt godt :D tror jeg


  -  2008-01-05 17:37:39
kan jeg bruge kantareller fra dåse???