Kantarelsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kantareller, friske
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5368 (1278 kcal)
KJ pr. Pers. 1342 (319 kcal)
Vægt ialt 825 gram
Vægt pr. Pers. 206 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 650 KJ (154 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)