Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Wienerstang med makronmasse

Wienerstang med makronmasse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Wienerstang med makronmasse, billede 4 Wienerstang med makronmasse, billede 1 Wienerstang med makronmasse, billede 2 Wienerstang med makronmasse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Wienerbrødsdej:
 Grundej:
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
60 g.sukker
50 g.gær
2.5 dl.mælk
1 æg
 
 Indrulning
300 g.smør
 
 Makronmasse:
3 dl.Hakkede mandler
4 dl.Flormelis
3 Æggehvider
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Se fremgangsmåde på wienerbrøddej her:


Makronmasse:
Bland mandler, flormelis og så meget let pisket æggehvide, at det bliver en smidig, men fast masse.


Rul den færdige wienerbrødsdej ud til en aflang kage ca 30x40 cm. som så deles i 2 stænger på langs.

Fordel fyldet midt ned langs kagen. Skær med kagesport dybe flige ind i dejens langsider med 3 cm mellemrum. Der skæres næsten ind til fyldet. Læg derefter dejstrimler i siksak over fyldet.

Stil kagen til hævning ca. 20 minutter.

Smør den med sammenpisket æg og bag den i ovnen ved 250 grader C. Alm. ovn i ca. 15 minutter.

Pynt med glasur når kagen er afsvalet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 31575 gange,
og udskrevet 263 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Benjamin og stefan  -  2012-05-14 11:40:21
en dejlig wienerstang, med dejlig aroma og en fantastisk smag!