Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelmos med valnødder

Kartoffelmos med valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
½ kg.kartofler
2-3 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie eller smør
 havsalt
 friskkværnet peber
½ dl.hakket valnøddekerner
1-2 dl.mælk - skummet
1 skivelandbrød uden skorpe
 Landbrød udblødes i mælken
 


Opskrift:

Kartofler koges, vandet hældes fra og kartoflerne moses godt. Røres sammen med presset hvidløg, fedtstof, udblød brød, mælk, kryd­derier og hakket valnøddekerner, tilsæt eventuelt mere væske. Smage til serveres rygende varm med marinerede rødbeder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12157 gange,
og udskrevet 221 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bibelot  -  2007-08-02 17:07:37
Husk rødbeder som tilbehør. Det er perfekt.