olivenolie eller smør 2 spsk. olivenolie eller smør
havsalt havsalt
friskkværnet peber friskkværnet peber
½
dl.
hakket valnøddekerner ½ dl. hakket valnøddekerner
1-2
dl.
mælk - skummet 1-2 dl. mælk - skummet
1
skive
landbrød uden skorpe 1 skive landbrød uden skorpe
Landbrød udblødes i mælken Landbrød udblødes i mælken
Opskrift:
Kartofler koges, vandet hældes fra og kartoflerne moses godt. Røres sammen med presset hvidløg, fedtstof, udblød brød, mælk, krydderier og hakket valnøddekerner, tilsæt eventuelt mere væske. Smage til serveres rygende varm med marinerede rødbeder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(7 stemmer)
Opskriften er vist 13200 gange, og udskrevet 256 gange.
Kommentarer
Bibelot - 2007-08-02 17:07:37 Husk rødbeder som tilbehør. Det er perfekt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider