Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrykoteletter

Karrykoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4-6 svinekoteletter
 karry
 margarine til stegning
 salt
 peber
4-6 ananasringe
40 g.margarine
2 tsk.karry
2 porrer i ringe
2 spsk.hvedemel
3 dl.bouillon
1/2 tsk.friskrevet ingefær
1/2 tsk.revet citronskal
 


Tilbehør:
løse ris, mangochutney og salat til.
Opskrift:

Koteletterne brunes, krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad.

Ananas ringene brunes lidt og lægges over koteletterne.

Porre ringene svitses i margarine tilsat karry. Melet drysses over og bouillonen tilsættes under omrøring. Ingefær og citronskal tilsættes og saucen hældes ved koteletterne.

Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19802 gange,
og udskrevet 608 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu