Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låg på og kog risene ved svag varme i 12 min Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu i 12 min
Farsbrød:
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte let afkølede ris.
Fyld:
Bland persille, hvidløg og løg sammen og smuldr osten heri. Smør et ovnfast fad og læg fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars. Fordel smørklatter over farsbrødet og bag retten i ca. 60 min v. 200°.
Salat:
Smag youghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketerningerne heri. Stil salaten koldt indtil servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(9 stemmer)
Opskriften er vist 33284 gange, og udskrevet 743 gange.
Kommentarer
Per - 2018-01-28 10:20:26 Vi har på billedet valgt at blande fyldet i farsen da det ellers vil være meget svært at skære pæne skiver af farsbrødet, som tilbehør kunne bruges ovnbage kartoffelbåde
fie - 2009-06-26 11:34:08 koriander puter de udlandske nomælt i græskfarsbrød
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider