Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Græsk farsbrød og agurkesalat

Græsk farsbrød og agurkesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød

Lam - Svin - OkseOprindelsesland : Grækenland - Græsk - Græske

Grækenland - Græsk - GræskeIndsendt :


Græsk farsbrød og agurkesalat, billede 4 Græsk farsbrød og agurkesalat, billede 1 Græsk farsbrød og agurkesalat, billede 2 Græsk farsbrød og agurkesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl.løse ris
1.5 dl.vand
 
 Farsbrød:
500 g. hakket lammekød
1 æg
1 dl.mælk
 Salt
 peber
 
 Fyld:
2 spsk.friskhakket persille
1 fedknust hvidløg
1 lilleløg, hakket
100 g.fetaost
 
20 g.smør
 
 Salat
4 dl.græsk youghurt
1 fedknust hvidløg
1 agurk i terninger
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låg på og kog risene ved svag varme i 12 min Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu i 12 min


Farsbrød:
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte let afkølede ris.

Fyld:
Bland persille, hvidløg og løg sammen og smuldr osten heri. Smør et ovnfast fad og læg fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars. Fordel smørklatter over farsbrødet og bag retten i ca. 60 min v. 200°.

Salat:
Smag youghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketerningerne heri. Stil salaten koldt indtil servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 29062 gange,
og udskrevet 650 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2018-01-28 10:20:26
Vi har på billedet valgt at blande fyldet i farsen da det ellers vil være meget svært at skære pæne skiver af farsbrødet, som tilbehør kunne bruges ovnbage kartoffelbåde


fie  -  2009-06-26 11:34:08
koriander puter de udlandske nomælt i græskfarsbrød