Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hrivino Eksohiko

Hrivino Eksohiko, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :



Ingredienser:
 Svinekød, Kalkunkød
3 dl.hvidvin
6 modne tomater
 smør/olie
1 løg
 Oliven
 paprika
 
Opskrift:
skær kødet i stykker og svits dem hurtigt lysebrune på stegepande. Smelt smør/Olie i gryde, lad løgene snurre klare. Krydr kødet med salt og paprika og kom det ned til løgene. Hæld hvidvinen i og lad det koge op. Dæmp for varmen og lad det stå og snurre et kvarters tid. Tilsæt de ituskårene tomater og lad det snurre yderligere i tyve minutter under låg. Kom oliven i og lad retten småkoge fem minutter til.

Serveres med nybagt landbrød og græske kartofler. Ris kan dog også bruges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 7376 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu