salatløg eller 1 porre (ca. 150 g)4 salatløg eller 1 porre (ca. 150 g)
100
g.
salami i tynde skiver100 g. salami i tynde skiver
8
dl.
hvedemel (480 g)8 dl. hvedemel (480 g)
1
spsk.
bagepulver1 spsk. bagepulver
½
tsk.
salt½ tsk. salt
100
g.
smør100 g. smør
4
dl.
mælk4 dl. mælk
2
dl.
revet ost (80 g)2 dl. revet ost (80 g)
Opskrift:
Sæt ovnen på 250 grader. Skyl og skær salatløgene i strimler. Skær salamien i tynde skiver. Bland mel, bagepulver, salt og smør i tynde skiver - gerne i en foodprocessor. Tilsæt mælken og saml hurtigt massen sammen til en dej. Rør løg og salami i. Fordel dejen i en smurt muffinsform med 12 eller 6 huller eller i papirsforme stillet på en plade. Kom ost på de enkelte muffins. Bages midt i ovnen i 15-20 minutter for store muffens og 12-15 minutter for normalstørrelse. Muffins skal afkøles lidt, inden de forsigtigt løsnes og serveres lune eller kolde til suppe, salat eller på udflugten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 16510 gange, og udskrevet 488 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider