Kommentarer
Sussie - 2014-03-24 17:26:10 Smager super, bruger dobbelt fyld ........men hvad med paprikaen .
- 2009-11-21 19:44:13 Vi har aldrig rigtig syntes om kalkun, er lidt tør.
Men denne opskrift er bare for god , er ikke tør og smager utrolig godt.
Henrik D.060609 - 2009-06-06 12:52:50 Brugte 1½ peberfrugt i de 3 farver (½ af hver) 2 løg og 1½ porre + 300gr Philidelfia ost hvidløg + chili , giver en superlækker smag
peder - 2008-03-23 01:05:32 jeg brugte 200gr.flødeost-2porrer,
2 løg,2 rød peberfrugt
serveret med smør vendt kartofler og taziki som tilbehør.
ellers en rigtig god opskrift.
Helle - 2007-07-26 17:57:05 Rigtig god opskrift, kan anbefales. Men næste gang bruger vi lidt mere fyld !!!
Renate - 2007-02-09 21:00:08 Jeg brugte 200 g. flødeost, ellers virkeder det lidt vel tørt. (Brugte nu også næsten 12oo g. kød) Ellers en lækker opskrift, der gør kalkunkød spiseligt. Pers råd om stegetermometeret på 80 grader C, var perfekt!
Per - 0000-00-00 00:00:00 Læg et stykke staniol over hvis butterdejen bliver for mørk, og brug gerne et stegetermometer, dette skal vise 80 grader C før det tages ud, og så hviler det lige 15 min inden der skæres af det. Jeg syntes det havde en fantastisk smag, og smeltede blot lidt smør til dyppelse.
cskou - 0000-00-00 00:00:00 Prøv også med hvidløgsost og bacon omkring kalkunbrystet
azkp91 - 0000-00-00 00:00:00 der kan bruges laks med rejer og stuvet spinat
|