Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiseret sirloin i tomat og citron

Braiseret sirloin i tomat og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1,2 kg.sirloin
 olie
 salt
 peber
6 tomater
6 gulerødder
4 storesøde, røde kartofler
½ fl.hvidvin
4 dl.tomatjuice
2 stk.citroner, saft og skal
2-3 fedhvidløg
2 tsk.tørret rosmarin eller 3 stilke frisk rosmarin
 


Opskrift:

Kødet brunes af i olie og krydres med salt og peber, og lægges herefter i en bradepande. Steges ved 175° i ca. ½ time.

Alle grøntsager renses og skæres i grove tern og kommes ved kødet, tomaterne skæres igennem og kommes ved. Hvidvin, citronsaft og juice piskes sammen og hældes ved, hvidløg i skiver og rosmarin tilsættes, og alt sættes i ovnen igen og steger ca. ½ time med folie over.

Retten pyntes med citronskal og hakket persille. Husk af skære kødet ud i tynde skiver.

Tips:

Sirloin er en kødudskæring, som stort set svarer til dansk tyksteg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18739 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu