Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvefilet i hvidvin

Kalvefilet i hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kalvefilet
1 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
¼-½ pottefrisk salvie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær kødet i terninger på 2x2x2 cm. Steg kødet ved høj varme i olien i en sauterpande i nogle min., tilsæt hvidvin og lad det koge 2-3 min. til. Kom salvie ved og smag til med salt og peber.

Tips:

Kalvekam er det stykke som svare til højreb på en okse




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 18742 gange,
og udskrevet 191 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu