Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Julekoteletter

Julekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter
 salt
 Peber
1 tsk.oregano
4 tsk.aromasennep
8 kartofler
2 gulerødder
1/4 selleri
8 svesker
 
 Pynt:
 persille
 


Opskrift:

Koteletterne krydres med salt og peber og oregano. Smør lidt sennep på den ene side af koteletten.

Rens grøntsagerne og snit dem meget fint. Læg grøntsager, svesker og kød på 4 stk. kraftig stanniol. Læg en kotelet oven på hver og luk stanniolen som i en pakke. Læg pakkerne i en bradepande og sæt den i ovnen. Steg ca. 35 min. ved 200 Grader.

Ved servering åbnes pakkerne og pyntes med persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 21658 gange,
og udskrevet 509 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

liveterskont  -  2012-11-02 16:40:30
Jeg brunede koteletterne før de blev lagt i stanniol. Selleri havde jeg ingen af men kom løg på panden og svitsede og lagde over koteletterne. Svesker og persille undlod jeg. Til det lavde jeg en knorr favorit sovs. Det var nødvendig at hælde væsken fra stanniolen efter stegning men det var en fantastisk ret.


  -  2011-11-03 15:01:46
Skal der slet ikke andet tilbehør til?


ken  -  0000-00-00 00:00:00
denne FANTASTISKE opskrift redede jule middagen for min søster og jeg under et julebesøg hos hende i usa, og er nu blevet tradition