hele grønne mungbønner1 dl. hele grønne mungbønner
4½
dl.
vand4½ dl. vand
1
stk.
gulerod1 stk. gulerod
2
spsk.
rosiner2 spsk. rosiner
1
tsk.
groftrevet ingefær1 tsk. groftrevet ingefær
1
spsk.
ghee1 spsk. ghee
½
tsk.
stødt kardemomme½ tsk. stødt kardemomme
½
tsk.
salt½ tsk. salt
1
tsk.
citronsaft1 tsk. citronsaft
Opskrift:
Hele grønne mungbønner skylles og kommes i en gryde med vand og koges i 15 minutter.
Fintskåret gulerod og rosiner tilsættes og retten koger endnu 15 minutter.
Frisk ingefær svitses i ghee i et minut, og kardemomme blandes i. Krydderier og salt røres i mungbønnerne, retten gives et opkog og citronsaft tilsættes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 29391 gange, og udskrevet 418 gange.
Kommentarer
mogens jensen - 2018-02-25 13:43:07 Hvad er ghee
GST - 2014-11-27 17:39:10 Hvis man tilsætter 1 dl ris og koger dem sammen med mungbønnerne, så passer det med mængden af vand :-)
Erik - 2012-03-01 19:53:23 Er det en suppe eller hvad? Eller er det ikke tørrede bønner der skal i?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider