Grønne mungbønner

Grønne mungbønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Mungbønne - Mungbønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.hele grønne mungbønner
 dl.vand
1 stk.gulerod
2 spsk.rosiner
1 tsk.groftrevet ingefær
1 spsk.ghee
0.5 tsk.stødt kardemomme
0.5 tsk.salt
1 tsk.citronsaft
 
Opskrift:
Hele grønne mungbønner skylles og kommes i en gryde med vand og koges i 15 minutter.

Fintskåret gulerod og rosiner tilsættes og retten koger endnu 15 minutter.

Frisk ingefær svitses i ghee i et minut, og kardemomme blandes i. Krydderier og salt røres i mungbønnerne, retten gives et opkog og citronsaft tilsættes.





karakterer:
Opskriften er vist 33209 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-02-25 13:43:07
Hvad er ghee

  -   2014-11-27 17:39:10
Hvis man tilsætter 1 dl ris og koger dem sammen med mungbønnerne, så passer det med mængden af vand :-)

  -   2012-03-01 19:53:23
Er det en suppe eller hvad? Eller er det ikke tørrede bønner der skal i?