Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Arabisk fladbrød

Arabisk fladbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 8 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Arabisk fladbrød, billede 4 Arabisk fladbrød, billede 1 Arabisk fladbrød, billede 2 Arabisk fladbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   


Opskrift:

Opløs gæren i vandet. Ælt melet i og ælt dejen godt sammen, tilsæt evt. mere mel hvis den er for klistret. Lad dejen hæve 60 minutter.

Dejen deles i 8 stykker som rulles ud til brød ”tykke pandekager” ca. 5 mm tykke.

Brøddene steget enkeltvis på en varm pande uden fedtstoff til de bobler op, ca. 1 min på hver side.

Tips:

Brøddene bliver meget elastiske så den kan fint bruges til at rulle om shawarma




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 3253 gange,
og udskrevet 88 gange.


Energi:
KJ total 7496 (1784 kcal)
KJ pr. Brød 937 (223 kcal)
Vægt ialt 879 gram
Vægt pr. Brød 109 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 852 KJ (203 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 43.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu