Durum kebab
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
I alt enkelthed er en durum kebab et fladbrød fyldt med salat kebab og dressing.
Ingredienserne kan købes enkeltvis men der er jo noget specielt ved at lave dem selv. Se vores opskrift på hjemmelavet kebab her. Se vores opskrift på fladbrød her. Se vores opskrift på kebabdressing her. Start med at ordne ingredienserne til salaten og stil den til side. Hvis du bruger færdiglavet brød så varmes de efter anvisningen på pakken. Kebab kan varmes på panden i lidt olie. |
Durum betyder rulle på tyrkisk og ikke kornarten som mange først tænker på.
|
Opskriften er vist 59 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne