Durum kebab

Durum kebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Durum kebab, billede 4 Durum kebab, billede 1 Durum kebab, billede 2 Durum kebab, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Kebabkød
 Kebabdressing
 Kebabbrød
 
 Salat:
 Sprød salat
 Tomat
 Agurk
 Løg
 Rødløg
 Koriander, frisk
 
Opskrift:
I alt enkelthed er en durum kebab et fladbrød fyldt med salat kebab og dressing.

Ingredienserne kan købes enkeltvis men der er jo noget specielt ved at lave dem selv.

Se vores opskrift på hjemmelavet kebab her.

Se vores opskrift på fladbrød her.

Se vores opskrift på kebabdressing her.

Start med at ordne ingredienserne til salaten og stil den til side.

Hvis du bruger færdiglavet brød så varmes de efter anvisningen på pakken.

Kebab kan varmes på panden i lidt olie.






Beskrivelse:
Durum betyder rulle på tyrkisk og ikke kornarten som mange først tænker på.

karakterer:
Opskriften er vist 59 gange,
og udskrevet 0 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu