| |
|
Grillede marinerede nakkekoteletter
Grillede marinerede nakkekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | nakkekoteletter (2 cm tykke) 4 nakkekoteletter (2 cm tykke) | | | | | | MARINADE: MARINADE: | 4 | spsk. | god olivenolie 4 spsk. god olivenolie | | | nogle dråber citronsaft nogle dråber citronsaft | 1 | fed | presset hvidløg 1 fed presset hvidløg | 1 | tsk. | tørrede krydderurter, f.eks. rosmarin, oregano, basilikum 1 tsk. tørrede krydderurter, f.eks. rosmarin, oregano, basilikum |
| |
Ingredienserne til marinaden røres sammen og koteletterne lægges heri et par timer.
Grillsteg dem i ca. 5 minutter på hver side ved middelvarme.
Hvis man har frisk rosmarin i haven, vil et par kviste lagt på gløderne under koteletterne give en pikant, letrøget smag.
Drys koteletterne med lidt groft salt, og lad dem hvile tildækket yderligere 5 minutter inden de serveres.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6
(23 stemmer)
Opskriften er vist 78584 gange, og udskrevet 1216 gange.
| |
|
|
Kommentarer
louise - 0000-00-00 00:00:00 marinaden er også rigtig god grønsager og ander former for kød :-)
|
|