Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Boeuf Stroganoff

Boeuf Stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :



Ingredienser:
500-650 g.velhængt okseinderlår, klump eller culotte
2 storeløg
40 g.smør/margarine
250 g.champignoner
1 spsk.mel
2-3 dl.bouillon
2 spsk.koncentreret tomatpure
½-1 tsk.tør, gul sennep
 salt
 peber
 evt. 3 spsk. sherry
 evt. 1-2 dl. creme fraiche
 
Opskrift:
Skær det velafpudsede kød ud i strimler, ca 5 cm. lange. Hak løgene. Rens champignonerne og skær dem i kvarte.

Brun kødet i gyldent fedtstof ved kraftig varme. Tag det op. Brun løgene. Kom kødet tilbage i gryden og drys mel over ved konstant omrøring. Tilsæt bouillon, tomatpure og tør gul sennep udrørt i lidt bouillon. Lad kødet simre under låg, til det er næsten mørt. Det tager 20-45 minutter afhængigt af kvaliteten.

Smag retten til med salt og peber. Tilsæt champignoner og evt. creme fraiche og lad retten simre 5-8 minutter. Smag den til evt. med tør sherry.

Serveres med løse ris eller kartoffelmos.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på bøf stroganoff

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26453 gange,
og udskrevet 789 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Peer  -  2008-07-20 19:31:51
Ingen paprika?