Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Boeuf Stroganoff

Boeuf Stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
500-650 g.velhængt okseinderlår, klump eller culotte
2 storeløg
40 g.smør/margarine
250 g.champignoner
1 spsk.mel
2-3 dl.bouillon
2 spsk.koncentreret tomatpure
½-1 tsk.tør, gul sennep
 salt
 peber
 evt. 3 spsk. sherry
 evt. 1-2 dl. creme fraiche
 


Tilbehør:
Løse ris eller kartoffelmos
Opskrift:

Skær det velafpudsede kød ud i strimler, ca 5 cm. lange. Hak løgene. Rens champignonerne og skær dem i kvarte.

Brun kødet i gyldent fedtstof ved kraftig varme. Tag det op. Brun løgene. Kom kødet tilbage i gryden og drys mel over ved konstant omrøring. Tilsæt bouillon, tomatpure og tør gul sennep udrørt i lidt bouillon. Lad kødet simre under låg, til det er næsten mørt. Det tager 20-45 minutter afhængigt af kvaliteten.

Smag retten til med salt og peber. Tilsæt champignoner og evt. creme fraiche og lad retten simre 5-8 minutter. Smag den til evt. med tør sherry.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på bøf stroganoff



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 25873 gange,
og udskrevet 769 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peer  -  2008-07-20 19:31:51
Ingen paprika?